Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

23-02-2023

193 hengsten aan de start van manche 3 in Sentowerpark


De derde manche van de Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Eurohorse, staat voor de deur. Het aantal hengsten dat voor deze derde manche intekende blijft onverminderd hoog. Het is de laatste kans op een ticket voor de finale en uiteraard wil iedereen er graag bij zijn als straks op 11 maart de finale wordt verreden in Lier.

 

Met 64 ingeschreven hengsten bij de vierjarigen. 54 hengsten bij de vijfjarigen. 55 hengsten bij de zesjarigen en nog eens 20 bij de zevenjarigen, komen er zaterdag maar liefst 193 goedgekeurde hengsten aan de start in het Sentowerpark in Opglabbeek. Een bijzonder interessant moment voor de fokkers om de talenten van deze hengsten live te scouten.  

Planning

13u. – start vierjarige hengsten

15.30u. – start vijfjarige hengsten

18u. – start zesjarige hengsten

20.15u. – start zevenjarige hengsten

 

Ontdek hier de startlijsten

De tussenstanden van de verschillende leeftijdscategorieën krijgt u via deze link

 

De namen van de deelnemende hengsten in de tussenstanden zijn dankzij Hippomundo doorklikbaar waardoor je de pedigree van de hengst kan zien en ook hoe zijn nakomelingen en de nakomelingen van de ouders/grootouders, … het in de sport doen. Contactgegevens van eigenaars/hengstenhouders en ruiters van hengsten die over een Hippomundo-account beschikken en die deelnemen aan de hengstencompetitie worden getoond via een icoontje naast de naam van de hengst of de ruiter. Het maakt het stuk makkelijker voor geïnteresseerden om nadien contact op te nemen.

Net zoals tijdens de twee vorige manches kan u de live actie ook volgen via ClipmyhorseAuteur: Kris Van Steen
Bron foto: paardenfotograaf.be

Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Galop equnews Clip my horse