Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

20-02-2020

7 leiders bij de 4-jarigen na de manche in Gent!


De PAVO Hengstencompetitie is inmiddels toe aan manche 3 en daarvoor trok het vanavond net zoals de voorbije jaren naar Flanders Horse Expo in Gent. Iets voorbij de klok van 5 uur waren het de 4-jarige hengsten die er zoals gewoonlijk als eerste aan mochten beginnen.

 

In vergelijking met de tweede manche in het Azelhof van een goede 2 weken geleden zagen we vandaag een lichte daling in het aantal deelnemers. In Lier verschenen er nog 64 combinaties in de ring terwijl er vandaag maar 49 op het wedstrijdblad stonden. Van die 49 combinaties wisten er vandaag 26 een foutloze omloop af te leggen, waardoor we terug aan gemiddelde van 1 op 2 zaten.  

 

Als we het totaalklassement na de 3 manches er even bijnemen zien we dat er nog 7 hengsten zijn die aan de leiding staan met het maximum van de punten. Jorik Vervoort is daarbij de enige die 2 ijzers in het vuur heeft. Hij wist het net als tijdens de vorige manches foutloos te doen met Quatre Mai-L (Corydon van T&L – F: Louis Lenaerts) en Thio van T&L (Toulon – F: Dirk Dassel).

 

De andere leiders de 4-jarigen zijn Emely Karoline Paulsen met Quicksilver C (Cicero Z Van Paemel – F: Roshoeve NV & Cria de Caballos de Deporte C), Alice Lazzarini met Cascalido (Casall ASK – F: Sören von Rönne), Joeri Van Beers met Qanthago Van ’t Huka (Kannan – F: Katrien Hulsbosch), Thomas Kairis met Qupido H (Cicero Z Van Paemel – F: Hilton Stables) en Cedric De Maertelaere met Cornetico Van ’t Hooghof Z (Cornet Obolensky – F: Imara Verhaeghe).

 
Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse