Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

21-02-2020

Bart Lips en Cassago II winnen nu ook in Gent!


Het was misschien een kleine verrassing toen ze in Lier de eerste manche voor de 7-jarige hengsten wisten te winnen, maar inmiddels weet iedereen wel dat Bart Lips en zijn Cassago II (Casall ASK – F: M. van de Bruggen) een te duchten tegenstander zijn! Dat bewezen ze vanavond nog maar eens door in Gent nu ook de 3de manche op hun naam te schrijven. Het duo verscheen als laatste in de ring en wist de concurrentie opnieuw weg te blazen met een finishtijd van 34.11 seconden.

 

Ook net als tijdens die eerste manche waren het daardoor Caroline De Laet en haar New Star Quality (Nabab de Rêve – F: Quality Stud) die genoegen moesten nemen met de 2de plaats. De Laet had haar voshengst opnieuw goed aan het springen, maar kwam met haar tijd van 35.50 seconden dus opnieuw tekort voor een overwinning. De 3de plaats ging naar Ruben Mulders met de schimmelhengst Ne – President van Koekshof, een zoon van President die gefokt werd door Jaak Evens. Zij kwamen als 2de starter in de baan over de meet in 35.52 seconden wat hen dus uiteindelijk een podiumplaats opleverde.

 

Doordat Thibeau Spits momenteel aan het werk is in Spanje verscheen neef Jeroen De Winter aan de start met Nono Vd Withoeve (Elvis Ter Putte – F: De Beck-Geerts), de winnaar van de 2de manche in Lier. Ook onder het zadel van De Winter sprong de voshengst weer een sterke ronde en dit in een tijd van 36.63 seconden. Jeroen Appelen tenslotte vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Vergezeld van Nero de Semilly N (Diamant de Semilly – F: Ludwig Neyt) kwam hij binnen in 36.91 seconden.

 
Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse