Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

01-12-2021

Belgian stallion competition 2021/2022

Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Euro Horse

Na meerdere succesvolle Jaren van de hengstencompetitie en het afscheid vanDirk Zagers, zal begin 2022 de Belgische hengstencompetitie weer plaatsvinden.Onder nieuwe impuls werd gekozen voor de formule met drie afzonderlijkemanches en een finale met extra bonusprijzen. De vroeger gekendehengstencompetitie is nu Lannoo Belgian Stallion Competition powered by EuroHorse geworden. 

 

Belgische dekhengsten met allerbeste bloedlijnen live op Clip my horse Tv

De Belgische en internationale fokkers kunnen de hoge kwaliteit van de Belgischehengsten volgen op Clip my horse TV. De voorgaande jaren waren een enorm succes, erwaren veel deelnemers aanwezig en veel interactie met het publiek. Onze verwachting isdat we dit de volgende jaren zullen overtreffen. De Lannoo Belgian Stallion Competitionpowerd by Euro Horse zal wegens de coronamaatregelen op dat moment hoe dan ookdoorgaan met of zonder publiek. 

 

De drie manches en de finale

De eerste manche zal doorgaan op 15 januari tijdens de tweede fase van de BWP-hengstenkeuring in het Azelhof te Lier. Voor de tweede manche mogen we op 12 februariafreizen naar het Limburgse Sentower Park. 14 dagen later hebben we de derde enlaatste manche voor de finale op 26 februari in het Azelhof te Lier. De grote finale zal voorde gekwalificeerde hengsten zijn die minstens twee van de drie manches hebbendeelgenomen. De finale zal plaatsvinden op 19 maart tijdens de derde fase van de BWP-hengstenkeuring in Sentower Park. 

 

Sponsors

In naam van de Belgian Stallion Competition is voor ons het allerbelangrijkste, onzesponsors. Zonder hun bijdrage zou het organiseren van deze evenementen onmogelijkzijn. Dank aan: Voeders Lannoo, Van Mossel, Euro Horse, Krismar Horse Trucks,Greenfield en Tal Milstein Stallions. 

Onze hengsten, onze sponsors, de ruiters, de grooms, het publiek en medewerkers zijnvoor ons het allerbelangrijkste. Hun wil is prioriteit 

 

De resultaten en de ranking verzorgd door Hippomundo.com

Net als de vorige jaren neemt Hippomundo.com de verwerking van de resultaten en het berekenen van de ranking opnieuw voor hun rekening. Bovendien zijn alle hengsten die op ranking getoond worden, doorklikbaar naar hun pedigrees. Sommige ruiters en fokkers zijn eveneens doorklikbaar naar hun eigen contactpagina op Hippomundo.com

 
Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse