Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

29-02-2020

Christof Deraedt en Obama winnen na Gent ook in Tielt!


Een dikke week nadat ze tijdens Flanders Horse Expo in Gent al de 3de manche voor de 6-jarigen wisten te winnen hebben Christof Deraedt en Obama de la Lieniere (Marius Claudius – F: Jeroen Lissens) vanmiddag in Tielt ook de 4de manche op hun palmares mogen bijschrijven! In een barrage waarin we 20 combinaties aan het werk zagen kwam Deraedt over de meet in 27.38 seconden en pakte zo heel belangrijke punten met het oog op de finale in het Sentower Park!

 

De 2de plaats was voor Jeroen De Winter met Omano BC (Cumano – F: Blue Chip Bloodstock Inc), de winnaars van de 1ste manche in het Azelhof in Lier. Zij kruisten vandaag de meet in 27.61 seconden en doen zo ook weer een flinke stap vooruit in het klassement. Cindy Perdaen was goed voor de 3de plaats. Samen met Jubel’s Mumbo (Elton John – F: Th. Perdaen) klokte zij af in 27.88 seconden.

 

Guy Beyers met Cancellara VDM Z (Chellsini Z – F: Thomas Beyers) en Robin Van Thillo met Cilanto XC Z (Chellsini Z – F: Xavier Coninckx) vervolledigden de top 5 van het klassement. Zij kwamen binnen in respectievelijk 28.10 seconden en 29.23 seconden.

 

 
Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse