Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

27-02-2019

Definitieve ranking online


Nu alle vier manches verreden zijn is het zo ver... De definitieve ranking staat online!
 

Bij de 4-jarige zijn er 18 hengsten die de finale ingaan met de maximale score, terwijl bij de 5-jarige hengsten 22 hengsten de maximale score wisten te behalen.
 

Bij de 6-jarige hengsten gaan Jeroen Appelen met Neverland Z (Numero Uno x Carthago) aan de leiding. Zij worden gevolgd door een ex aequo tweede plaats van Danny van Es met Nero van de Moortelshoeve (Emerald van 't Ruytershof x Querlybet Hero) en Olivier van Roosbroeck met Narengo STB (Bisquet Balou vd Mispelaere x Vigo d'Arsouilles). Ook voor Wim Aegten met Newton van 't Zorgvliet (Thunder van de Zuuthoeve x Balou du Rouet) en Frederik Dekens met Chaiton F Z (Clinton x Heartbreaker) is er een ex aequo vierde plaats.
 

Bij de 7-jarige hengsten is het Bart Anthonissen en Mr Blue C (Mr Blue x Parco) die aan de leiding gaat. Guy Beyers en Mithras de Regor (Elvis Ter Putte x Darco) nemen stevig de tweede plaats in beslag. Bij de derde plaats zien we opnieuw een ex eaquo. Ditmaal voor Jan Mertens met Maestro van het Binnenveld (Hunters Scendix x Conan Z) en Rachel Steffen met El Baroné 111 Z (Emerald van 't Ruytershof x Libero H). Op plaats vijf volgt Koen Gelaude. Hij kan hiervoor rekenen op Calensky Hero Z (Cornet Obolensky x HH Radco). 
Documenten
Klassement-PAVO-Hengstencompetitie-2019-7Y-1.pdf
Klassement-PAVO-Hengstencompetitie-2019-6Y-1.pdf
Klassement-PAVO-Hengstencompetitie-2019-5Y-1.pdf
Klassement-PAVO-Hengstencompetitie-2019-4Y-1.pdf

Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse