Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

08-03-2023

Fokkers kijken uit naar de Finale van de Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Euro Horse


De Finale van de Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Euro Horse vindt zaterdag 11 maart 2023 plaats in het Azelhof te Lier. Het Azelhof zal trouwens het volledige weekend in het teken staan van hengsten, want vanaf donderdag 9 t.e.m. zaterdag 11 maart vindt ook de derde fase van de BWP Hengstenkeuring plaats in het Azelfhof.
 

155 hengsten staan te trappelen, om hun finaleronde te springen. 45 jonge en in een Belgisch stamboek goedgekeurde vierjarige hengsten. 46 collega’s die al een jaartje ouder zijn. Bij de zesjarigen komen nog eens 45 hengsten in actie en bij de zevenjarigen zijn dat er 19. Een meer dan goed gevuld programma dus dat om 13u. start met de proef voor vierjarige hengsten.
 

 

De namen van de deelnemende hengsten in de ‘tussenstanden’ zijn dankzij Hippomundo doorklikbaar waardoor je de pedigree van de hengst kan zien en ook hoe zijn nakomelingen en de nakomelingen van de ouders/grootouders, … het in de sport doen. Contactgegevens van eigenaars/hengstenhouders en ruiters van hengsten die over een Hippomundo-account beschikken en die deelnemen aan de hengstencompetitie worden getoond via een icoontje naast de naam van de hengst of de ruiter. Het maakt het stuk makkelijker voor geïnteresseerden om nadien contact op te nemen.
 

Net zoals tijdens de twee vorige manches kan u de live actie ook volgen via ClipmyhorseAuteur: Kris Van Steen
Bron bericht: Kris Van Steen
Bron foto: paardenfotograaf.be

Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse