Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

25-01-2023

Gratis inkom en parking tijdens tweede manche Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Euro Horse


Uitkijken naar Manche 2 van de Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Euro Horse

 

Na de eerste manche van de Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Euro Horse, is het uitkijken naar de tweede manche in de hal van winterjumping.be op de Bomaco-site in Zellik, op zaterdag 4 februari 2023. Om 11.00u starten de vierjarige hengsten. De familie Dieleman zorgt voor gratis inkom, parking en voor sfeer en Brabantse gezelligheid.

 

De finale van de Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Euro Horse wordt op 11 maart 2023, na afloop van de derde fase van de BWP-Hengstenkeuring verreden in het Azelhof. De finale is voorbehouden voor de gekwalificeerde hengsten die minstens twee van de drie manches hebben deelgenomen. Voor de vierjarige hengsten die met een blanco strafblad aan de finale beginnen, en die in de finale ook een foutloze ronde springen, verzekeren zich meteen van een wildcard voor de finales van het BK voor vierjarige paarden in Gesves. Voor de overige leeftijdscategorieën verdienen de paarden die het podium halen in de eindranking na de finale, ook een wildcard voor de kampioenschappen.

 

Na de manche in Zellik, staat er op 25 februari 2023 nog een manche op de agenda van de hengstenhouders en fokkers in het Sentower Park (Opglabbeek). De finale vindt plaats op 11 maart 2023 in het Azelfhof in Lier, na afloop van de derde fase van de BWP-Hengstenkeuring.

 

Inschrijven via www.equibel.be - Alle hengsten dienen over een basisinschrijving te beschikken. Als basisinschrijving dient per hengst een éénmalig en forfaitair bedrag te worden betaald (100€ + 5% adm.kost). Inschrijvingen staan open voor 4-,5-,6-, en 7-jarige hengsten, gekeurd in één van de drie BELGISCHE STAMBOEKEN (BWP, Zangersheide, SBS) of AES 'Approved'. Alle hengsten zijn geldig geïmmatriculeerd bij KBRSF en moeten identificeerbaar zijn door middel van een microchip. Er worden geen PONY-hengsten toegelaten!

 

Uiteraard kan deze competitie niet plaatsvinden zonder partners die in de kracht van de competitie en het concept geloven. Vandaar een bijzondere dank aan: Voeders Lannoo, Van Mossel Automotive, Euro Horse, Krismar Horse Trucks, Greenfield Selection en Tal Milstein Stallions en ook aan Clipmyhorse en Hippomundo voor de streaming en de achtergrondinfo bij de verschillende hengsten.

 


 

WINTERJUMPING vzw - Bomaco-site - Z.3 Doornveld 50 - 1731 Asse

 

 

 

 Auteur: Kris Van Steen
Bron foto: paardenfotograaf.be

Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse