Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

02-02-2020

Guy Beyers en Of Passion van den Dael winnen bij de 6-jarigen!


Nadat ze twee weken geleden met een 3de plaats tijdens de 1ste manche al sterk voor de dag kwamen hebben Guy Beyers en Of Passion van den Dael (For Passion D’Ive – F: Frederik & Eric Dekens) vanmiddag in het Azelhof de 2de manche voor de 6-jarige hengsten op hun palmares weten te schrijven. Beyers verscheen als een van de laatste deelnemers in de ring en wist de overwinning veilig te stellen nadat hij de finish wist te bereiken in 31.30 seconden. Daardoor scoorde hij ook meteen 91 punten waardoor hij leiding overneemt van Jeroen De Winter.

 

De 2de plaats was voor Nick Verlies met Bajrang (Cador – F: Ilona Turowska), die tijdens de 1ste manche ook al dubbel foutloos bleven en toen 6de werden. Nick had ook Bajrang ook vandaag weer goed aan het springen en kruiste de meet in 33.67 seconden wat hem een voorlopige 3de plaats oplevert in de tussenstand. De 3de plaats ging naar onze Nooderburen dankzij Max de Mol en Estoril du Cedre (Jarnac – F: Sylvain Pitois & Perrine Cateline). Zij zetten vrij vroeg in de wedstrijd de toon met een foutloze ronde in 34.02 seconden.

 

Net naast het podium zagen we Frederik Dekens, een trouwe klant in de PAVO Hengstencompetitie. Hij zat in het zadel van de voshengst Balouto Van Paemel Z (Baloubet du Rouet – F: Stoeterij Van Paemel) en wist de finish te halen in 34.17 seconden. Robin Van Thillo en Cilanto XC Z (Chellsini Z – F: Xavier Coninckx) tenslotte vervolledigden de top van het klassement op de 5de plaats. Zij stopten de klok op 34.60 seconden en blijven daarmee op de 2de plaats in het klassement.

 
Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse