Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

29-02-2020

Jeroen De Winter en Nono Vd Withoeve winnen bij de 7-jarigen


Doordat Thibeau Spits dezer dagen onder de Spaanse zon van Valencia vertoeft was het Jeroen De Winter die vanavond opnieuw mocht plaatsnemen in het zadel van Nono vd Withoeve (Elvis Ter Putte – F: De Beck-Geerts). De Winter bedankte voor het vertrouwen en schreef op Stal Vincent Martens in Tielt de 4de en laatste manche voor de 7-jarige hengsten op zijn naam. Het duo snelde in de barrage naar een finishtijd van 27.80 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

Caroline De Laet moest vanavond nog maar eens genoegen nemen met de 2de plaats. Met haar voshengst New Star Quality (Nabab de Rêve – F: Quality Stud) kwam ze in de barrage over de meet in 27.89 seconden waardoor ze dus opnieuw naast de overwinning greep. De 3de plaats ging naar Jeroen Appelen met Nero de Semilly N (Diamant de Semilly – F: Ludwig Neyt), de bronzen medaillewinnaars van het jongste WK in Lanaken. Zij wisten de klok  te stoppen op 28.82 seconden.

 

De Nederlander Bart Lips volgde net naast het podium op de 4de plaats met I Am Codex (Codex One – F: M. van de Bruggen). Zij hadden er 29.56 seconden voor nodig om hun barragerit af te leggen en waren zo net iets sneller dan Dieter Vermeiren, die dus terug in het zadel zit na een blessure. Hij stuurde Etoille van de Neerheide Z (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Eric Van Giel) naar de finish in 29.69 seconden.

 
Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse