Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

16-12-2022

Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Eurohorse heeft met Hippomundo en Clipmyhorse twee heel betrouwbare partners
Minder dan een maand nog voor de start van de eerste manche van de Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Eurohorse in het Azelfhof in Lier. Voor vier- vijf- zes- en zevenjarige, door een Belgische stamboek goedgekeurde,  springhengsten, een uitgelezen kans om hun springtalent aan de fokkers en liefhebbers van sport en fokkerij te tonen. De publieke belangstelling zal ongetwijfeld bijzonder groot zijn, want zowat elke fokker wil de jonge hengsten aan het werk zien om de eventuele hengstenkeuze voor zijn merrie(s) te kunnen maken.

De Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Eurohorse wil fokkers en paardensportliefhebbers een goed beeld geven van het talent en de aanleg van de jonge Belgische springhengsten. Daar hoort uiteraard goede achtergrondinformatie en goede beelden met uitstekende commentaar bij. Met Hippomundo en Clipmyhorse als partner, heeft de Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Eurohorse twee heel betrouwbare partners aan boord. 

 

 

Hippomundo

Hippomundo.com maakt het voor publiek en volgers nog makkelijker. Hippomundo beschikt over een bijzonder grote database van pedigrees en resultaten van paarden, waaronder die van de deelnemende hengsten en hun ouders, grootouders, overgrootouders ….

 

“ We werken met Hippomundo opnieuw heel graag mee aan de Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Eurohorse. De namen van de deelnemende hengsten op de online startlijsten zijn doorklikbaar waardoor je de pedigree van de hengst kan zien en ook ook hoe zijn nakomelingen en de nakomelingen van de ouders/grootouders, … het in de sport doen. Contactgegevens van eigenaars/hengstenhouders en ruiters van hengsten die over een Hippomundo-account beschikken en die deelnemen aan de hengstencompetitie worden getoond via een icoontje naast de naam van de hengst of de ruiter. Het maakt het stuk makkelijker voor geïnteresseerden om nadien contact op te nemen. Als je hengst bovenaan in de ranking staat, en je contactgegevens en je krijgt de contactgegevens via een simpele klik op het i-icoontje, dan is dat de beste reclame voor een hengst en een hengstenhouder.” Geeft Eric Goossens van Hippomundo mee. “Er is heel veel informatie via ons platform ter beschikking, maar mensen weten dat nog niet genoeg.” Voegt hij er nog aan toe.

 

Clipmyhorse

Kan u (één van) de manches niet live volgen. Geen probleem. Clipmyhorse de hippische streamingsdienst  zal net zoals de voorbije jaren, zorgen voor live-beelden en live commentaar. U krijgt tijdens elke manche de aangename stem van Louis De Cleene in uw huiskamer aangevuld met een kenner van de sport en de fokkerij. Wil u een fragment van een hengst nadien graag nog terug zien, dan kan dat uiteraard perfect.

 

Na afloop van elke manche mag u via de website en de sociale media van de Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Eurohorse een verslag en een nabeschouwing met interviews verwachten.

 

We geven u graag nog eens de data en plaatsen mee:

  • 14/1 Azelhof Lier (2e fase BWP-Hengstenkeuring)
  • 4/2 - Bomaco Zellik
  • 25/2 Sentower-Park Opglabbeek
  • 11/3 Azelhof Lier (3e fase BWP-Hengstenkeuring)

 

 Auteur: Kris Van Steen
Bron foto: paardenfotograaf.be

Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Galop equnews Clip my horse