Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

29-02-2020

Met 22 leiders naar de finale bij de 4-jarigen!


Voor de 4de en laatste manche trokken we vanmiddag voor het eerst naar de stal van Vincent Martens in het West-Vlaamse Tielt. Rond de klok van 14.00u mochten daar de 4-jarige hengsten nog een laatste keer het beste van zichzelf geven, vooraleer ze over 2 weken in het Sentower Park verwacht worden voor de grote finale.

 

Het niveau bij de 4-jarige hengsten tijdens deze laatste manche lag bijzonder hoog, want van de 38 combinaties die ervoor kozen om vanmiddag nog een keer de ring te betreden wisten er maar liefst 30 een foutloze omloop af te leggen! Bob Janssens, Frederik Dekens, Tim Van den Broeck, Christof Deraedt, Gilles Van Hamme, Robin Van Thillo en Jorik Vervoort wisten daarbij allen 2 hengsten foutloos aan de meet te brengen.

 

Als we het totaalklassement er dan even bijnemen en we de schrapresultaten in rekening brengen zien we dat er 22 combinaties zijn die met het maximum van de punten naar de finale gaan. Zowel Jorik Vervoort als Bob Janssens hebben daarbij een extra troef in handen. Zij hebben namelijk ieder 2 hengsten onder het zadel waarmee ze nog kans maken op eindwinst. 

 
Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse