Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

08-01-2018

Nog maar 1 week om in te schrijven!


Vanaf 20 Januari 2018 gaat de grootste hengstencompetitie van Europa weer van start! Vier manches en één finale staan er op de planning voor +- 120 hengsten in de leeftijdscategorie tussen 4- en 7-jaar. Zij zullen hun best doen om zich optimaal te tonen en zo uw hart te overwinnen.

 

De Belgische springpaardenfokkerij doet het beter dan ooit tevoren want zowel BWP als SBS en Studbook Zangersheide staan bovenaan in de WBFSH rankings en daarom is het juist zo bijzonder interessant om te zien wat de jonge generatie aan toekomstperspectief ons te bieden heeft. De Belgische fokkers zijn enthousiaste fokkers en dat hebben we afgelopen jaar kunnen zien want nooit tevoren zijn er zoveel fokkers naar de PAVO hengstencompetitie komen kijken. Ook in 2018 hopen we weer een gepassioneerd publiek te verwelkomen!  

 

Kalender:

  • 20 Januari - Tweede fase BWP Hengstenkeuring te Azelhof, Lier
  • 10 Februari - Sentower Park, Opglabbeek
  • 23 Februari - Flanders Horse Expo te Gent
  • 11 Maart - SBS Hengstenkeuring te Gesves
  • Finale: 17 Maart - Derde fase BWP Hengstenkeuring te Stal Hulsterlo, Meerdonk

 

Net zoals andere jaren zal de PAVO Hengstencompetitie weer live op ClipMyHorse.TV worden uitgezonden, zodat u van overal ter wereld kunt genieten van het hengstenspektakel.

 

Wilt u graag meedoen met uw gekeurde hengst aan de PAVO Hengstencompetitie? U heeft nog tot 15 januari 2018 om u in te schrijven!
Het volledige reglement vindt u hier. Inschrijven doet u via Equibel!
Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse