Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

22-02-2019

Overwinning voor Frederik Dekens en Chaiton F Z


Met 27 combinaties verschenen ze zonet op Flanders Horse Expo in Gent aan de start in de 4de manche voor de 6-jarige hengsten. De overwinning was voor Frederik Dekens met Chaiton F Z (Clinton – F: Dirk en Kathleen De Vidts), die onlangs werd aangekocht door Gudrun Patteet en Sea Coast. Het duo wist in de barrage de eindmeet te halen in 29.13 seconden en wist zo de overige deelnemers achter zich te laten.

 

De 2de plaats was voor Thibeau Spits, die vorige week zondag in het Lierse Azelhof nog schitterde in de CSI2* GP! Hij zat in het zadel van Nono VD Withoeve (Elvis Ter Putte – F: Willy De Beck – Geerts) en klokte af in 29.42 seconden. Het brons was dan weer voor Olivier Van Roosbroeck met Narengo STB (Bisquet Balou C – F: Sopie De Roeck), de winnende combinatie van de 2de manche in het Sentower Park. Zij kruisten de meet in 29.89 seconden en stonden zo opnieuw op het podium.

 

Plaats 4 was voor Eliah Pieters met zijn Spartacus From Second Life Z (Stakkato – F: Thierry Hendrickx). Zij wisten de eindemeet te bereiken in 30.13 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor Caroline De Laet. Zij zat in het zadel van New Star Quality (Nabab de Rêve – F: Quality Stud) en finishte in 30.74 seconden.
Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse