Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

22-03-2013

Portret van een kampioen: Jes vh Lindehof
 Jes vh Lindehof is een heerlijke 4-jarige hengst om naar te kijken, bloed mooi en wat een kwaliteit, zowel tussen als boven de sprongen. Hoewel hij een zoon is van Nabab de Reve heeft Jes exterieurmatig niet zoveel meegekregen van zijn vader en kan je stellen dat hij meer de stempel van Toulon heeft gekregen.

Jes vh Lindehof is een bloedpaard dat goed gefocust blijft op het parcours en mooi aan de hulpen  van zijn ruiter is.  Hij galoppeert met veel balans, kan voortreffelijk terugspringen en afdrukken.

Op de sprong excelleert hij door zijn voorbeeldige voorbeen techniek, uitstekende bascule en weet hij met veel elastiek in de achterhand steeds de sprong goed af te maken.

Sommige zaken kan je trainen maar een aantal vaardigheden moet een hengst van nature hebben anders kan hij ze niet doorgeven aan zijn nakomelingen en deze Jes vh Lindehof heeft er heel veel van die natuurlijke kwaliteiten.

 

Moederlijn

Quadra-L (°2000)is de dochter van Toulon uit een Capital-moeder die vandaag furore maakt op CSI 5 sterren niveau als Athena (zie foto) onder Charlie Jayne.
Enkele topprestaties van Athena (ex Quadra-L) zijn:
5e pl GP 1m55 Zuidlaren
1e pl GP Saugerties NY- 1m60
2e pl 1 million dollar GP-1m60
4e pl WB proef Washington
2e pl WB proef Wellington

Athena is tevens ook de moeder van de internationaal springende Elias (v. Salvador V).

Ulene vh Lindenhof, de grootmoeder van Jes is tevens ook de moeder van Bengale (zie foto), die met met James Peeters succesvol internationaal sprong en een volle zuster is van Athena.

En tenslotte is er ook nog Di Caprio (v. Vancouver d’Auvray) die op 1.40 m niveau springt.
Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse