Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

10-02-2018

Resultaten 2de manche 4-jarigen

Het Sentower Park in Opglabbeek is vanavond het decor voor de 2de manche van de PAVO Hengstencompetitie. Met 154 ingeschreven hengsten verspreid over de 4 leeftijdscategorieën is ook deze 2de manche een druk bezet evenement. Het waren opnieuw de 4-jarige hengsten die er als eersten aan mochten beginnen en in vergelijking met de 1ste manche in Lier stond er vandaag wel  een dubbelsprong in het parcours.

 

Maar het was zeker niet dat deze dubbelsprong de scherprechter werd tijdens deze 2de manche, want het was een parcours waar overal wel iets kan gebeuren verwoordde Dirk Zagers het op Clip My Horse. Ondanks de indrukwekkende piste viel het bij verschillende hengsten op dat ze intussen al weer wat langer aan het werk zijn en een klein beetje meer ervaring hebben, het liep allemaal net iets vlotter en vloeiender dan tijdens de 1ste manche in Lier.

 

Van de 57 hengsten die vandaag aan de start verschenen wisten het er opnieuw 36 foutloos te doen. 20 van die 36 deden het ook in Lier al foutloos en zitten dus aan 2 op 2.

 

Diamant de Semilly was opnieuw de hofleverancier met 3 nakomelingen die tijdens deze 2de manche een foutloze omloop wisten te noteren. Bisquet Balou Vd Mispleaere, Darco, Marius Claudius, Quint van het Maarlo Z, Thunder Van De Zuuthoeve en Vigo d’Arsouilles hadden 2 nakomelingen die foutloos bleven.
Documenten
Uitslagen 4-jarige

Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse