Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

23-02-2018

Resultaten 3de manche 4jarigen Flanders Horse Expo Gent


De PAVO Hengstencompetitie is vanavond toe aan manche 3! Door het wegvallen van de Winter Equestrian Nights in Lier moest de organisatie dit jaar op zoek naar een andere locatie… Hun keuze viel op Flanders Expo in Gent waar deze week de 11de editie van Flanders Horse Expo plaats vindt.

 

Bij de 4-jarige hengsten verschenen er 52 deelnemers aan de start. In vergelijking met de 2de manche in Opglabbeek was de piste weer een stuk kleiner en stond het publiek weer wat korter bij de ring. Toch leek dit niet zo’n groot probleem want opnieuw slaagden er 36 hengsten in om de basisomloop van pistebouwer Eddy Geysemans tot een goed einde te brengen.

 

Van de 23 hengsten die tot nu toe 2 keer foutloos bleven wisten er 19 ook deze 3de manche foutloos af te leggen en zo aan de leiding te blijven.  Opvallen detail: de 3 zonen van Diamant de Semilly bleven ook voor de derde keer foutloos. Ook de 2 nakomelingen van Bisquet Balou Vd Mispleaere, Darco, Marius Claudius, Quint van het Maarlo Z, Thunder Van De Zuuthoeve en Vigo d’Arsouilles bleven voor de derde keer foutloos.

 

Bekijk hier alle resultaten!

 
Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse