Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

11-03-2018

Resultaten 4-jarigen 4e manche SBS Hengstenkeuring Gesves

De PAVO Hengstencompetitie zette vanmorgen de laatste rechte lijn in richting finale. Dat gebeurde in de Ecole Provinciale d’Elevage et d’Equitation in Gesves, waar de laatste manche voor de finale plaatsvond. Heel wat combinaties kozen ervoor om deze 4de manche aan zich voorbij te laten gaan wat er voor zorgde dat er slechts 31 deelnemers aan de start verschenen bij de 4-jarige hengsten. Ook te begrijpen: enkel de beste 3 resultaten tellen mee voor het eindklassement en zo was het voor 19 combinaties in theorie al niet meer nodig om aan de start te verschijnen.
 

6 combinaties kwamen alsnog voor de 4de keer aan de start en deden het opnieuw foutloos: Jordy Oostvogels met Baramundo ED (Best Man Z), Frederik Dekens met Iago des Peupliers (Vigo d'Arsouilles), Guy Beyers met Of Passion Van Den Dael (For Passion d'Ive Z), Nick Vrins met O'Neill van 't Eigenlo (Vigo d'Arsouilles), Ben De Craene met Opium JW vd Moerhoeve (Kannan) en Brecht Bille met Oscar the Homage (Quint van het Maarlo). 

Naast de 19 combinaties die al 3 foutlozen omlopen gerealiseerd hadden, hebben ook Oscar Van Spieveld (Castelino van de Helle), Balouto van Paemel Z (Baloubet du Rouet), Otello (Joop 111), Je M'en Fous ED (Cantchelaro), Oliver Obolensky (Cornet Obolensky), Foncetti vd Heffinck (For Pleasure), Offecier van de Pereboom (Thunder van de Zuuthoeve), D&J Jarrera (Carrera), Cilanto XC Z (Chelssini Z), Sea Coast Enjoy van de Kromsteeg Z (Emerald van 't Ruytershof) en Jorlan (Verdi) nog een derde foutloze omloop weten te realiseren.   
Documenten
4-years-result.pdf

Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Hippomundo Galop equnews Clip my horse